Elkészítés: 1. A túrót elektromos habverővel simára keverem (kb. 3-4 perc). Akkor kész, ha a massza egyállagú lesz, és nem lesznek különálló szemcsék. Ha nem lehet simára keverni a túrót, akkor valószínileg nagyon száraz a túró. Ezt úgy lehet orvosolni, hogy 1-1,5 evőkanál tejfölt adunk hozzá.
2. Hozzáadom a többi alapanyagokat, alaposan elkeverem.
3. Vizes kézzel golyókat formázom, lelapítom egy kicsit, és forró olajban, közepes lángon kisütöm. Addig kell sütni a lepényeket, míg a szélük rózsaszín nem lesz, akkor lehet megfordítani (ez kb. 1-1,5 perc).
4. Kiveszem egy papírtörlőre, joghurttal, szederrel díszítem. Lekvárral, málnahabbal, tejszínnel is tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.