Elkészítés: A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük. Sóval, őrölt borssal, reszelt citrom héjával fűszerezzük. Lisztbe forgatjuk, és forró olajban körbesütjük. Egy lábosba tesszük.
Közben a zöldségeket apró kockákra vágjuk. Vajon pároljuk, hozzáadjuk a vörös- és a póréhagymát, majd a paradicsompürét, majd a zúzott fokhagymát. Tovább pirítjuk, majd a fűszereket is rászórjuk, és fehérborral felöntjük. Felforraljuk, és a hússzeletekre öntjük.
Alufóliával lefedve sütőben 190 fokon 1 óra 40 percig pároljuk. Időnként kevés bort öntünk hozzá. Ha a hús már vajpuha, a mártását még sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
Köretnek párolt cukkinit adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.