Elkészítés: A kézmeleg tejbe morzsolom az élesztőt a cukorral, és meleg helyen felfuttatom. A lisztet a sóval elkeverem, ezután a tojássárgákkal, az élesztővel és az olajjal összedagasztom.
6 db cipót formálok belőle, és kelesztem további fél órát egy lisztes deszkán letakarva.
Közben a lágy margarint a vaníliás cukorral és a porcukorral habosra keverem, majd eldolgozom benne a kakaót.
A cipókat egyenként papírvékonyra kinyújtom, törekedjünk rá, hogy egyforma méretűek legyenek. Megkenem a krémmel őket, mindegyikbe egyforma mennyiség jusson. Felcsavarom, és 3-3 szálat egybefonok.
Olajjal kikent tepsibe teszem, és megkenem a felvert tojással őket, hogy fényesek legyenek. Előmelegített 170 fokos sütőben megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.