Elkészítés: Az érett őszibarackot meghámozzuk, kimagozzuk. 2-3 barackot kockákra vágunk, meglocsoljuk egy kevés konyakkal, és félretesszük.
A többi őszibarackot átpasszírozzuk, majd a porcukorral, a vaníliás cukorral és a felolvasztott zselatinnal elkeverve, jég közé állítva sűrűre keverjük. Ezután hozzáadjuk a tejszínből felvert kemény habot, közéje keverjük felkockázott, konyakkal meglocsolt őszibarackot és a hosszúkásra vagdalt mandulát.
Vízzel kiöblített formába öntjük, és kb. 3 órán át hűtőben hagyjuk. Kiborítva cukrozott tejszínhabbal és cukorba hengergetett fél barackokkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.