Előkészítése: 4 kerek formát előveszek. Folpack fóliával úgy bélelem ki, hogy a fólia minden oldalán lelógjon. A tejszínből a cukorral és a habfixszel kemény habot verek, és a hűtőszekrénybe teszem. Az őszibarackbefőtt levét lecsöpögtetem, a gyümölcsöt szeletekre vágom. 2 őszibarackdarabot citromlével és 2-3 evőkanál befőttlével pépesre turmixolok.
Elkészítése: az őszibarackpép felét és a darabos gyümölcsöt óvatosan beleforgatom a tejszínhabba. Ha a massza már egynemű, akkor a bélelt formába beletöltöm. A tetejét simára egyengetem, egy másik fóliadarabbal befedem, és rögtön mélyhűtőbe teszem. Legalább fél napig kell fagyasztani. Közvetlenül tálalás előtt desszertes tányérokra borítom, óvatosan lehúzom a fóliát, és gyümölcsszeletekkel, csokoládéreszelékkel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.