Előkészítése: 4 kerek formát előveszek. Folpack fóliával úgy bélelem ki, hogy a fólia minden oldalán lelógjon. A tejszínből a cukorral és a habfixszel kemény habot verek, és a hűtőszekrénybe teszem. Az őszibarackbefőtt levét lecsöpögtetem, a gyümölcsöt szeletekre vágom. 2 őszibarackdarabot citromlével és 2-3 evőkanál befőttlével pépesre turmixolok.
Elkészítése: az őszibarackpép felét és a darabos gyümölcsöt óvatosan beleforgatom a tejszínhabba. Ha a massza már egynemű, akkor a bélelt formába beletöltöm. A tetejét simára egyengetem, egy másik fóliadarabbal befedem, és rögtön mélyhűtőbe teszem. Legalább fél napig kell fagyasztani. Közvetlenül tálalás előtt desszertes tányérokra borítom, óvatosan lehúzom a fóliát, és gyümölcsszeletekkel, csokoládéreszelékkel díszítem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.