Az afrikai harcsát megmossuk, majd beirdaljuk jó sűrűn, és szárazra törölgetjük. A fűszereket összekeverjük, majd bedörzsöljük vele a halszeleteket úgy, hogy a vágásokba is jusson. Egy éjszakára egy légmentesen záródó dobozban a hűtőbe tesszük, hogy jól átvegye a hal a finom fűszerek zamatát.
Másnap egy serpenyőbe öntjük a szójaszószokat,a felaprított gyömbért, a hagymák csíkokra vágott zöld szárát, az alaplét és a barna cukrot. Elkeverjük összeforraljuk, majd beletesszük a halszeleteket, és 6-8 percig a lében pároljuk.
A maradék fehér hagymát csíkokra vágjuk, a gyömbérből egy kicsit lecsípünk, végül a petrezselymet, vagy a koriandert megmossuk, a leveleket letépkedjük.
A halat párolás után kiemeljük a tányérra, és a szószt beforraljuk, hogy sűrű legyen.
A szósszal leöntjük az ötfűszeres harcsát, megszórjuk szezámmaggal, rátesszük a csíkokra vágott újhagymát,és a gyömbért, a zölddel megszórjuk,és már lehet is fogyasztani!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.