A fűszervajat előző este elkészítjük. Összekeverjük a vajat az apróra vágott petrezselyemmel és medvehagymával és a zúzott fokhagymával. Megsózzuk, megborsozzuk, és alufóliába tekerve a fagyasztóba tesszük.
Másnap a kifilézett halat átnézzük, és ha nem maradt benne szálka, 3 cm-es csíkokra vágjuk. A fagyott fűszervajat felszeleteljük, és a halra pakoljuk. Feltekerjük, és megtűzzük fogpiszkálóval.
Serpenyőben olívaolajat forrósítunk, és a haltekercsek mindkét oldalát megsütjük. Sülés közben lefedjük egy rövid időre, majd kiszedjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.