A vöröshagymát apróra vágjuk, felhevített zsiradékra tesszük, megsózzuk és enyhén lepirítjuk, majd felöntjük egy kis vízzel és megpároljuk. Hagyjuk, hogy a vizet elfőjje, majd megszórjuk pirospaprikával.
A répát és a fehérrépát karikára vágjuk, a zellert és a krumplit apró kockára, majd hozzáadjuk a hagymás alaphoz és felöntjük vízzel, beletesszük a halászlé kockát és sóval, borssal ízestíjük.
Amikor a zöldségek már majdnem megpuhultak hozzáadjuk a leveshez a kockára vágott afrikai harcsát és 20-25 perc alatt készre főzzük a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.