Elkészítés: A páchoz a rózsaborsot, a zöldborsot, a félbevágott fokhagymát, a mustárt, az olívaolajat és a cikkekre vágott zöldcitromot mozsárban vagy turmixban összezúzzuk, bekenjük vele a felszeletelt, megnyomkodott, és inainál enyhén megvagdosott húst, egymásra fektetjük a szeleteket, és légmentesen lezárjuk (fóliázzuk vagy műanyag dobozba tesszük). 1-2 napig hűtőben érleljük.
Készítéskor kicsomagoljuk, megsózzuk és meggrillezzük. Süthetjük akár faszénparázs fölött is.
A hagymaraguhoz a hagymákat megtisztítjuk, cikkekre vágjuk. Az ecet és a víz keverékével feltesszük főzni, hozzárakjuk a babért, a rózsaborsot, a sót és a cukrot, és lassú tűzön puhára pároljuk.
A zöldséges bulgurhoz a hagymát összevágjuk, az olívaolajon megfonnyasztjuk, hozzáöntjük a bulgurt, 1-2 percig tovább pároljuk, majd felöntjük a fehérborral. Visszaforraljuk, felöntjük a zöldséglével, puhára, de enyhén al dentére pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és az apró kockára vágott zöldségeket, fél percig még a tűzön tartjuk, lehúzzuk, összeforgatjuk a felaprított bazsalikommal, majd a grillezett, pácolt hússal és a hagymaraguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.