Elkészítés: A csirkecombokat sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezem, facsarok rá citromot, meglocsolom olívaolajjal, s beteszem a hűtőbe egy napra.
Másnap a krumplikat megkapirgálom, felvágom, sós vízben előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, fűszerezem, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom.
A serpenyőbe rakom a csirkecombokat és a krumplit, újból megfűszerezem, ráöntöm a páclét, s megsütöm.
A csirkecombot az újkrumplival és rántott patisszonnal, majonézzel, kovászos uborkával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.