Elkészítés: A mézet a oaradicsompürével, az ecettel, 1
evőkanál olajjal, a bazsalikommal és a Worcester-szósszal elkeverjük. Hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt fokhagymát, majd paprikával, sóval és borssal ízesítjük. A húsokat e páccal megkenjük, és 15 percig érleljük.
A burgonyát hasábokra vágjuk, sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
A felaprított újhagymát fűszervajon 2-3 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, sózzuk, borsozzuk.
A pácból kivett tarjaszeleteket a maradék olajon 3-4 perc alatt átsütjük, sózzuk, borsozzuk. A burgonyával és a zöldségekkel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.