Elkészítés: A mézet a oaradicsompürével, az ecettel, 1
evőkanál olajjal, a bazsalikommal és a Worcester-szósszal elkeverjük. Hozzáadjuk a vékonyra felszeletelt fokhagymát, majd paprikával, sóval és borssal ízesítjük. A húsokat e páccal megkenjük, és 15 percig érleljük.
A burgonyát hasábokra vágjuk, sütőpapírral kibélelt tepsiben, előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
A felaprított újhagymát fűszervajon 2-3 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, sózzuk, borsozzuk.
A pácból kivett tarjaszeleteket a maradék olajon 3-4 perc alatt átsütjük, sózzuk, borsozzuk. A burgonyával és a zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.