Elkészítés: Villával megszurkáljuk a padlizsánt, és forró sütőben addig sütjük, míg megreped a héja és a húsa puha, időközben 3-4-szer megfordítjuk, hogy egyenletesen süljön.
Közben kis olívaolajon megdinszteljük az aprított fokhagymát és a gombát, elforraljuk a levét. Hozzáadjuk a paradicsomot, petrezselymet, a szerecsendiót, a citromlét, sózzuk, borsozzuk, jól összekeverjük.
Kikanalazzuk a sült padlizsán húsát, egy szűrőben gyengéden kinyomjuk a felesleges levet, majd a gombával együtt összeturmixoljuk, és hozzáadjuk a zsemlemorzsat.
1-2 órát pihentetjük hűtőben, hogy az ízek összeérjenek, majd pirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.