A vesepecsenyét 1 cm széles csíkokra vágjuk, majd a finomra morzsolt provence-i fűszerrel elkevert olívaolajban pácoljuk 20 percig.
Közben a fokhagymát nagyon finomra zúzzuk. A padlizsánt és a paradicsomot felszeleteljük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A pizzalapon elosztjuk a húscsíkokat, valamint a padlizsán- és paradicsomszeleteket. Meghintjük sóval, borssal és a zúzott fokhagymával, majd megöntözzük a hús páclevével. Rászórjuk a reszelt sajtot, ráforgácsoljuk a vajat, és készre sütjük kb. 30 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.