A hozzávalókat a következő sorrendben egy tálba tesszük: tojás, a tej fele, liszt, só, porcukor, vaníliás cukor. Ezután sűrű masszává keverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet, az olajat és a szódát, majd még 1 percig keverjük. Fél órát pihentetjük.
A szederhabhoz a hideg cukrászhabot kissé keményebb habbá verjük. Hozzáadjuk a szederzselét és a gyümölcsöt, és óvatosan átkeverjük.
A kisütött palacsintákat megtöltjük a habbal, és feltekerjük. Szederzseléalapon, pár szem gyümölccsel tálaljuk.
Megjegyzés
Fagyival még ízletesebb. A palacsintatésztát, lefagyaszthatjuk, ajánlatos egyszeri fogyasztáshoz szükséges mennyiségben csomagolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.