A lisztbe belekeverjük a kakaóport, őrölt fahéjat, a sütőport és a sót.
A margarint a kristálycukorral és a vaníliás cukorral fehéredésig kikeverjük, majd a tojásokat is hozzá keverjük. Végül a vizet is hozzá öntjük, és jó alaposan az egészet összedolgozzuk. A kevert liszthez a tojásos-cukros masszát és a tejet váltakozva, apránként hozzáadjuk. Az egészet jól összekeverjük, hogy egy kissé folyós tésztamasszát kapjunk.
Közben a szedret megmossuk, lecsepegtetjük, majd egy evőkanál liszttel összeforgatjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, egyenletesen elsimítjuk, majd a tetejére rárakjuk a szeder szemeket.
Előmelegített sütőben 170 fokon kb. 40 percig sütjük.
Ha megsült és kihűlt a tészta, egyforma kockákra felvágjuk és a tetejét megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.