A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját az édesítővel, a vaníliával, a citrom héjával robotgéppel jól elkeverjük. A tojások fehérjét pici sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgájába belekeverjük a liszteket, majd óvatosan hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét.Sütőpapírral kibélelt tortaformába öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 percig alsó-felső sütéssel megsütjük. Ugyanígy elkészítjük a kakaós piskótát is.
A krémhez a pudingport kikeverjük egy kevés hideg kókusztejjel, majd hozzáöntjük a többi kókusztejet, az édesítőt és lassú tűzön, állandó keverés mellett sűrűsödésig főzzük. Hagyjuk kicsit meghűlni, majd 3 evőkanál kókuszolajjal simára keverjük és belekeverünk egy kis doboz totut.
A szilvalekvárt kikeverjük az édesítővel és a kókusztejjel (ízlés szerint pici rummal).
A piskótákat két-két részre vágjuk, a lapokat először megkenjük a kikevert szilvalekvárral, majd a vanília pudingos krémmel, egymásra rakjuk a lapokat, majd a maradék krémmel megkenjük a torta külsejét is.Az étcsokoládét felolvasztjuk és megcsurgatjuk vele a tortát. Gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.