Elkészítés: A zsíron kevés sóval megfonnyasztom az apróra vágott hagymát, a tűzről lehúzva megszórom a pirospaprikával, alaposan elkeverem, kevés vízzel felöntve megpárolom.
Hozzáadom a felkockázott birka- vagy marhahúst, fűszerezem sóval, őrölt borssal, babérlevéllel, zúzott fokhagymával és őrölt köménnyel. Amikor a hús kifehéredett, beledobom a felkockázott paprikát és paradicsomot, aláöntöm a bort, fedő alatt párolom, amíg majdnem megpuhul. (Ha szükséges, kevés vizet adok hozzá, le ne égjen.) Amikor ez megvan, felöntöm vízzel, beleadom a felkockázott krumplit és a megtisztított, feldarabolt zöldbabot.
A lisztből a tejföllel habarást készítek, ha már minden puha, ezzel sűrítem be a levest. Tálalás előtt megszórom finomra vágott zöldpetrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.