Elkészítés: A körmöket gondosan megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk, és bő vízben megfőzzük, sóval, borssal, apróra vágott hagymával. Beletesszük a 2 citrom levét, egyiknek a héját is belereszeljük.
Ha a körmök megfőttek, a levét leszűrjük, és hűlni hagyjuk.
Közben rántást készítünk, feleresztjük a leszűrt lével, beletesszük a pirospaprikát, a kakukkfüvet.
Kocka tésztát pirítunk, ha forr a leves, beledobjuk, amikor megfőtt, visszatesszük a körmöket, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.