Elkészítés: A körmöket gondosan megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk, és bő vízben megfőzzük, sóval, borssal, apróra vágott hagymával. Beletesszük a 2 citrom levét, egyiknek a héját is belereszeljük.
Ha a körmök megfőttek, a levét leszűrjük, és hűlni hagyjuk.
Közben rántást készítünk, feleresztjük a leszűrt lével, beletesszük a pirospaprikát, a kakukkfüvet.
Kocka tésztát pirítunk, ha forr a leves, beledobjuk, amikor megfőtt, visszatesszük a körmöket, majd tálaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.