Elkészítés: Ezt a toszkán kenyérsalátát száraz kenyérből készítik. Ha bármikor megmarad fehér kenyerünk, felszeletelve hagyjuk szikkadni, így csak elő kell vennünk, ha ezt a salátát szeretnénk elkészíteni.
A szikkadt kenyérszeletet tegyük tálba, öntsünk rá vizet. Közben vágjuk kockára a paradicsomot, az uborkát, karikázzuk fel a hagymát. A kenyeret nyomkodjuk ki, keverjük össze a zöldségekkel, majd öntsünk rá olajat és balzsamecetet, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. A tetejére szórjuk a felaprított bazsalikomot. Ha megmarad belőle, ne aggódjunk, mert másnap még finomabb!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.