Elkészítés: A piros tésztához a hagymát megtisztítom, felaprítom, vajon üvegesre sütöm. A tűzről levéve meghintem pirospaprikával és őrölt köménnyel, kihűtöm.
A kétféle tészta hozzávalóit pontosan kimérem, külön-külön bedagasztom. A piros tésztához dolgozom a paprikás hagymát. 1 órán át pihentetem, kelesztem.
Amikor megkelt, a kétféle tésztát rúddá sodrom. Egyenként darabolom 20 egyenlő részre. A kis tésztadarabokat meggömbölygetem, kihúzogatom, és egy pirosat és egy fehéret egymásra fektetek, kiflit sodrok belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, sós vízzel megkenem, hintem köménnyel, és bevagdosom a tetejét.
Előmelegített sütőben szép ropogósra megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.