Előkészítés: A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és a húsát vékony csíkokra vágjuk. A tojást sós vízben keményre főzzük, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, és karikára vágjuk. A paradicsomot megmossuk, felkarikázzuk. A szalámit vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk.
Elkészítés: A paprikát sós vízben néhány csepp ecettel, ropogósra főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, lehűtjük. Az olajat és a borecetet sóval, (frissen őrölt) borssal kikeverjük, beleforgatjuk a paprikát, a hagymát, a szalámit, és hűtőszekrényben egy óra hosszat érleljük. Salátástálat szépen kirakunk paradicsomkarikákkal, tojásszeletekkel, közepére halmozzuk a paprikás keveréket, megszórjuk petrezselyemmel, és friss kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.