Elkészítés: Kevés olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük, majd kicsit a fokhagymát is megkapatjuk. 1 ág rozmaringot beledobva pár percig pároljuk, majd kiemeljük az ágat, és felöntjük a paradicsommal (én csináltam már sűrített paradicsomból, léből, mindegy, néha cukrozni kell, hogy ne legyen savanykás). Sózzuk, borsozzuk, meghintjük bazsalikommal, és kis lángon felforraljuk.
A tésztát az apróra szedett brokkolival együtt sós vízben kb. 8-10 percig főzzük, majd leszűrjük (csak félig puhuljon meg!).
Vajjal kikenünk egy magas falú edényt, és a paradicsomszósszal elkevert brokkolis tésztát beleöntjük. Tetején elsimítjuk a 4 tömlős sajtot, ügyelve, hogy a tészta ne lógjon ki felül, mert száraz lesz!
25-30 percig sütjük, majd ha kész, reszelt sajttal megszórjuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.