Elkészítése: A burgonyát egy kis edényben, kevés vízzel, lassú tűzön 15-20 perc alatt puhára főzzük. Közben egy másik lábasban vizet forralunk. A paradicsomokat megmossuk, a forró vízbe tesszük. A lábast levesszük a tűzről, a paradicsomokat 2 percig a forró vízben hagyjuk. Azután kivesszük, lehúzzuk a héjukat, és a húsos részt szitán áttörjük. A bazsalikomleveleket megmossuk, és apróra vágjuk. A főtt burgonyát meghámozzuk, áttörjük vagy szétnyomkodjuk. A burgonyát a paradicsompéppel, a bazsalikommal és a vajjal elkeverjük, majd tálaljuk.
A paradicsom olyan kíméletes étel, hogy már egészen korán nyersen is adhatjuk. A héját feltétlenül el kell távolítani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.