Elkészítés: A combokat besózzuk, majoránnával, oregánóval fűszerezzük, és állni hagyjuk. Ezután olajon pirosra sütjük.
Egy jénait kivajazunk, a combokat belehelyezzük, és karikára vágott póréhagymát szórunk rá. Erre szeleteljük a paradicsomot, hozzáadjuk a kissé sózott, fűszerezett paradicsomlét, és felöntjük a vízzel.
Sütőbe helyezzük, és addig sütjük, amíg a paradicsom összesül. Ezután leöntjük a tejszínnel, és tovább sütjük, míg a teteje megpirul.
Sajtos, friss bazsalikomos tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.