Elkészítés:
1. Vágjuk kockákra a mozzarellát, csepegtessük le a konzerv kukoricát, a borsót sós vízben főzzük meg, hagyjuk kihűlni.
2. Mossuk meg a paradicsomokat, kb. 1 percre tegyük forrásban lévő vízbe, majd húzzuk le a héjukat. Vágjuk kockára és magozzuk ki.
3. Főzzük meg a Barilla Mini Farfalle tésztát bő, sós vízben, majd szűrjük le és hagyjuk kihűlni. Adjuk hozzá a tésztához az összes hozzávalót, sózzuk. 4-5 levél bazsalikomot mixeljünk össze az extraszűz olívaolajjal, majd ezzel a bazsalikomos olívaolajjal ízesítsük a tésztasalátát.
A Barilla Chef tippje:
Ehhez az üde ételhez könnyed kellően lehűtött fehérbort kínáljunk, mint a venetói kellemesen száraz Prosecco vagy az Oltrepo Pavavese Pinot Chardonnay.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.