Elkészítése: A sütőt előmelegitem. Egy tálban összekeverem a lisztet, a sütőport, a sót. A másik tálban a joghurtot, olívaolajat, metélőhagymát, bazsalikomot és a lisztet. Összedolgozom. Ha a massza túl lágy, akkor még egy kis lisztet adok hozzá. majd az előkészített paradicsom kerül bele, ezzel is összedolgozom. A tepsibe sütőpapírt vágok, kibélelem. A tésztából - kézzel - közepes gombócokat formálok, tetejét egy kicsit megnyomom, tejjel bekenem. Sütőben kb. 20 percet sütöm.
Hidegen-melegen kitűnő. Nem szárad ki.
Tálalása: tálra helyezem a lapos pogácsákat, körbedíszítem bazsalikomlevéllel és fekete olajbogyóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.