Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, négy részre osztjuk, és négy egyforma lapot sütünk belőle.
A krémhez a tejet 10 kanál rétesliszttel és 10 kanál kristálycukorral elkeverve megfőzzük, hűlni hagyjuk. A margarint 20 dkg porcukorral habosra kavarjuk. A kihűlt, főzött krémet hozzáadjuk, és jó alaposan összevegyítjük. 1 citrom levét még a krémbe keverjük, és ezzel töltjük meg a lapokat. Az összeállított sütemény tetejét megszórjuk 1 csomag vaníliáscukorral összekevert porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.