Előkészítés: A póréhagymát megtisztítjuk, zöld részét levágjuk, a maradékot gondosan megmossuk, és hosszában kettévágjuk. Egy nagyobb lábasban sós vizet forralunk. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A paradicsomot egy pillanatra forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, a belsejét összetörjük.
Elkészítés: A forró vízbe tesszük az előkészített póréhagymát és lassú tűzön, 10-15 percig főzzük. Ezután leszűrjük, lecsepegtetjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, a darált húst és addig pirítjuk, amíg a hús kifehéredik. Hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, borsozzuk és lassú tűzön 20 percig pároljuk. A lecsepegtetett póréhagymát a húsos paradicsommártással megöntözve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.