Elkészítés: A paradicsomokat 1/2 percre forró vízbe mártottam, héjukat lehúztam, és 1/2 cm-esre kockáztam. Az olívákat kimagoztam, és felaprítottam.
A sütőt 180 fokra előmelegítettem.
A sajtokat lereszeltem, összekevertem. A fűszereket egy kis tálban összekevertem – összesen nagyjából 2 teáskanálnyira van szükség.
Egy aprósüteményes tepsi mélyedéseit muffinpapírral kibéleltem. A leveles tésztát kinyújtottam. Nagy fánkszaggatóval 16 körlapot szúrtam ki belőle. Kibéleltem a mélyedéseket, villával megszurkáltam, hogy ne emelkedjenek fel sütés közben.
Minden kosárkába nagyjából 1/2 teáskanál sajtkeveréket kanalaztam. Erre pakoltam 1 teáskanál paradicsomot. Meghintetem kevés fűszerkeverékkel, majd mindegyik kosárkára tettem egy keveset az olívából. A maradék reszelt sajttal koronáztam, végül egy kevés színes borsot őröltem rá.
15-18 perc alatt aranyszínűre sütöttem. Langyosan az igazi, de sütőben pár perc alatt újramelegíthető, ha épp előre elkészítenénk vendégek érkezését várva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.