Elkészítés: A tésztához az olajat, vizet, sót, cukrot egy edényben felforraljuk. Amikor forr, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Állandóan kevergetve addig tartjuk a tűzön, míg a tészta elválik az edény falától. A tűzről levéve egyenként belekeverjük a tojásokat. Kizsírozott sütőlemezre vagy tepsibe nyomózsák segítségével gyűrűket formázunk. Tetejét tojással megkenjük, és a mandulával megszórjuk. Előmelegített, nedves sütőben 200 °C-on 10-15 percig sütjük. Közben elkészítjük a vaníliapudingot, rummal ízesítjük, és a tejszínhabporból tejjel vert habbal lazítjuk. A kihűlt gyűrűket óvatosan kettévágjuk, és a krémmel megtöltjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.