Elkészítés: A tésztához az olajat, vizet, sót, cukrot egy edényben felforraljuk. Amikor forr, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. Állandóan kevergetve addig tartjuk a tűzön, míg a tészta elválik az edény falától. A tűzről levéve egyenként belekeverjük a tojásokat. Kizsírozott sütőlemezre vagy tepsibe nyomózsák segítségével gyűrűket formázunk. Tetejét tojással megkenjük, és a mandulával megszórjuk. Előmelegített, nedves sütőben 200 °C-on 10-15 percig sütjük. Közben elkészítjük a vaníliapudingot, rummal ízesítjük, és a tejszínhabporból tejjel vert habbal lazítjuk. A kihűlt gyűrűket óvatosan kettévágjuk, és a krémmel megtöltjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.