Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőle. Sütőpapírral fedett tepsiben világosra sütjük (kb. 10-12 perc), majd hagyjuk kihűlni (40 db lett belőle).
A krémhez a cukrot a vízzel felforraljuk. Ha a cukor elolvad, hozzáadunk 5 dkg vajat és a kakaóport, majd ezzel együtt még 1 percig főzzük. Kevergetve teljesen kihűtjük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a maradék vajat, és géppel kihabosítjuk.
Nyomózsákba töltjük a krémet, és a linzerkorongokra kis kúpokat formálunk belőle. Hűtőbe tesszük dermedni, majd ha megdermedt, megmártjuk a gőz felett megolvasztott csokoládéban.
A csokoládé dermedése előtt megszórhatjuk apróra vágott dióval vagy pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.