Elkészítés: A párizsit egészen apróra vágjuk, vagy ledaráljuk. Hozzáadjuk a tejfölt, mustárt, majorannát, borsot, kocka sajtot. Összekeverjük, és így készen is van a töltelék. A kifliket félbe vágjuk, majd a belsejét kiszedjük és a párizsis töltelékkel töltjük meg. Tepsibe rakjuk, szorosan egymás mellé a kifliket. Tetejére pedig reszelt trappista sajtot szórunk, majd ropogósra sütjük.
Személyes hozzáfűzés: Nagyszerű reggelinek, vagy akár vacsorának is. Egyszerű, gyors, finom, nagyon jól néz ki, és könnyen el tudod vele csábítani a Kedvesedet. :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.