Elkészítés: A kelbimbók külső leveleit, szárvégét eltávolítom, alaposan megmosom, lecsepegtetem. Nagyjából azonos méretűre: félbe vagy negyedekbe vágom. A hagymát szinte milliméteres kis kockákra aprítom.
A hagymát az olajon üvegesre párolom, rádobom a kelbimbófeleket. Magas víztartalma következtében gyorsan levet enged. Sózom, bőségesen borsozom, megszórom őrölt kakukkfűvel. Nagyjából 5 perc párolás után még roppanósan elzárom alatta a lángot – összekeverem a petrezselyemmel, néhány csepp citromlével ízesítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.