Előkészítés: A tejet meglangyosítjuk, a vajat megolvasztjuk benne. A lisztet nagy tálba szitáljuk, közepébe mélyedést nyomunk, és beleöntjük a vajas tejet. Belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a cukrot és 1 evőkanál sót. Erőteljes mozdulatokkal alaposan összedolgozzuk, és a tésztát meleg helyen kb. 1 óráig kelni hagyjuk.
Elkészítés: A sajtokat lereszeljük, illetve apró darabokra tördeljük. A tojással együtt összeturmixoljuk, hogy egy krémes masszát kapjunk. Hidegre tesszük. A tésztát még egyszer alaposan összedolgozzuk, és kb. 40-40 cm nagyságú négyzetlappá nyújtjuk. Szétosztjuk rajta a sajtkrémet, és a sarkait középre behajtjuk. A massza tetejét megkenjük vízzel, rászórjuk a napraforgómagot, és kissé belenyomkodjuk. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, rátesszük a tésztát, és betesszük a hideg sütőbe. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) bekapcsoljuk, és a tésztát 1 órát sütjük. Kicsit kihűlve, friss, ropogós salátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.