Elkészítés: A megtisztított, szilánkmentesen feldarabolt körmöt
a mangalicazsíron megpároljuk, kissé pirítjuk az apró kockára vágott, picit sózott vöröshagymával úgy, hogy először a körömfalatok vágott oldalát, majd a bőrös oldalát pirítjuk meg enyhén, hogy kellemes, kissé pörcös színt kapjon.
Nagyon figyeljünk, hogy a hagyma ne égjen meg, miközben meghintjük a fűszerpaprikával, majd felengedjük az előzetesen beáztatott tarkababbal és levével. Sózzuk, hozzáadjuk a borsot, a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és a kockára vágott paradicsomot, majd lassú tűzön főzzük.
Félidőben hozzáadjuk a kissé összevágott savanyú káposztát, a kockára vágott füstölt tarját és csülköt, a karikára szeletelt kolbászt, ízesítjük a lestyánnal.
Készre főzés előtt a tejföllel, liszttel behabarjuk.
Tálaláskor karikázott lilahagymát és csípős zöldpaprikát adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.