A 30 dkg málnát megmossuk, lecsepegtetjük. A megmosott őszibarackokat forró vízzel leöntjük, és kb. 1 percig állni hagyjuk. Ezután szűrőben hideg víz alá tartjuk, majd lehúzzuk a héjukat. A gyümölcsöket kimagozzuk.
A gurulós málnát átválogatjuk, leöblítjük, és konyhai papírtörlőn leszárogatjuk. A 30 dkg málnát magas falú keverőpohárba tesszük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a citromlevet, majd botmixerrel pürésítjük.
Kis desszertestálakban elosztjuk a málnapürét. Belehelyezünk 1-1 fél őszibarackot, és az üregükbe teszünk 1-1 gombóc fagylaltot. Végül adagonként elrendezzük körülöttük a gurulós málnát, és a desszertet megszórjuk szelelt mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.