Elkészítés: Olvaszd meg a vajat, és add hozzá a barna cukrot. Jól keverd össze, majd hagyd kihűlni. Add hozzá a felvert tojásokat, és gondosan dolgozd össze. Tedd bele a sütőport, a sót, a vaníliaaromát és a diót. Alaposan keverd össze. Adagold hozzá a lisztet, és addig keverd, amíg teljesen szétoszlik a masszában. Formálj a tésztából diónyi golyókat. Helyezd a golyókat kikent sütőlapra, egymástól 6–7 cm távolságra. Spatulával lapítsd a golyókat koronggá. (Előtte olajozd meg, hogy ne ragadjon a tésztához.)
Süsd 190 fokon 10–12 percig. 1 percig hagyd hűlni a sütőlapon, majd rakd át tortarácsra, és hagyd teljesen kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.