Elkészítése: A gombát nagyon apróra vágom, mintha reszelve lenne. Vajon megpirítom sóval, borssal fûszerezem. Sok petrezselyem zöldet adok hozzá. Meghintem 1/2 evőkanál liszttel és 3 dl tejszínnel felöntöm. Addig hagyom a tûzön, amíg teljesen be nem sûrûsödik. A palacsintákra 1-1 sonkát fektetek, majd megtöltöm a gombával. Tûzálló tálba rakom és meglocsolom a tejföl és tojássárgája keverékkel. A tetejére reszelt sajtot szórok.Aranysárgára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.