Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában puhára főzzük, majd meghámozzuk, felkockázzuk, leöntjük a langyos levessel, és 20 percet állni hagyjuk.
Közben a rukolát leöblítjük, a retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékony gerezdekre vágjuk. A sajtot felszeleteljük. A rukolát 4 tányérra szétosztjuk, ráhalmozzuk a finomra vágott petrezselyemmel összeforgatott krumplit, a retket és a köménybe forgatott sajtot.
Az öntethez az ecetet összekeverjük az olajjal, sóval, borssal ízesítjük, a salátára locsoljuk, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.