A vizet az ételízesítő kockákkal feltesszük főni.
A bacont apró kockákra vágjuk és minimális zsiradék hozzáadásával megpirítjuk.
Ha a vízben feloldódott az ételízesítő, beleöntjük a kukoricát, levével együtt, majd beledobjuk a pirított bacont. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk az erőspaprika krémet is. Ha szükségesnek érezzük, plusz ételízesítőt még tehetünk bele.
Miután felforrt, beleöntjük a tejszínt és a tökmagolajat és még 10-15 percig főzzük.
Tálaláskor megszórjuk ízlés szerint reszelt sajttal.
A receptet és a fotót HuskyEye felhasználónk küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.