A vöröshagymát ,,kislyukú" reszelővel lereszeljük és a zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk-borsozzuk és együtt pirítjuk készre. Mikor a hús már kifehéredett, hozzáadjuk a paradicsompürét. Hagyjuk 2-3 percig rotyogni, majd hozzáadjuk a cukrot, a fokhagymaport, a kukoricát és a chilit is. Összekeverjük, 5 percig főzzük, majd félretesszük hűlni.
Felszeleteljük a kenyeret és rákenjük a szószunkat. 15-20 percig 200 fokos előmelegített sütőben, közepes lángon készre sütjük. Az utolsó 5 percben rakjuk rá a sajtot és várjuk meg míg ráolvad szendvicsünkre. Jó étvágyat!
Megjegyzés
Kicsit több vele a munka mint egy átlagos melegszendviccsel, de igazán megéri a munkát!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.