A marhanyelvet, a hagymát és a kicsumázott paprikákat szeleteljük fel. A szójacsírát szűrjük le és hagyjuk lecsepegni. A póréhagymát mossuk meg és karikázzuk föl. Mindezt tegyük egy tálba, és óvatosan keverjük össze.
Egy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a felkockázott szalonnát. Ízesítsük ketchuppal, vörösborral, tabasco szósszal, sóval, borssal, cukorral, pirospaprikával, curryvel. Ha jól elkevertük, öntsük rá a zöldségsalátára, és hagyjuk állni legalább egy órán át. Tálalás előtt keverjük a salátához a felszeletelt gombát.
A tányérokra helyezzünk salátaleveleket, és erre halmozzuk a zöldségsalátát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.