Előkészítés: A snidlinget és a majoránnát leöblítjük, szárazra rázzuk, és apróra
vágjuk. A sajtot megreszeljük.
Elkészítés: Felforralunk 2,5 dl vizet egy csipet sóval és a vajjal. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a lisztet. Addig keverjük, amíg a massza elválik az edény falától. Belekeverünk egy tojást. A masszát keverőtálba tesszük, és egymás után beledolgozzuk a többi tojást. (Fontos, hogy ne egyszerre keverjük bele a tojásokat, hanem egymás után. Ha a massza már nem vesz fel többet, az ötödik tojást nem kell hozzáadnunk.) Beledolgozzuk a sajtot, a snidlinget, a majoránnát, és a tésztát kb. 1 órát pihenni hagyjuk. A vajat vagy az olajat felforrósítjuk (fritőzben 170 fokra). Két teáskanál segítségével kis nudlikat szaggatunk a tésztából, golyóvá formázzuk, és kisebb adagokban 5-7 perc alatt aranyszínűre sütjük őket. Lyukas szedőkanállal konyhai papírtörlőre szedjük, és hagyjuk lecsepegni. Kitűnő sörkorcsolya.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.