Előkészítés: A tésztához a lisztet összegyúrjuk a vajjal, beledolgozzuk a tojást, egy csipet sót, és cipóvá formázzuk. Fóliába csomagoljuk, és kb. 30 percre betesszük a hűtőbe. Közben a brokkolit megtisztítjuk, megmossuk, rózsáira szedjük. A vastagabb szárrészeket meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát felaprítjuk. A mozzarellát kis kockákra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: A brokkolit forró sós vízben 3 percig főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, lecsepegtetjük. Felforrósítjuk a vajat, és a brokkolit megpirítjuk benne. Sóval, borssal fűszerezzük. Összekeverjük a paradicsomot a mozzarellával, a petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk egy kb. 26 cm átmérőjű formát. A tésztát kinyújtjuk, és a formába nyomkodjuk úgy, hogy kb. 4 cm magas pereme is legyen. Beleszórjuk a brokkolit, szétosztjuk rajta a paradicsomos keveréket, és a sütőben kb. 40 percig sütjük. Melegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.