Elkészítés: A darált húst a tojással, sóval, borssal, a morzsával és a felaprított petrezselyemzöld felével összekeverem. A salotta hagymákat szeletekre vágom tisztítás után, majd a vaj felével ropogósra sütöm. Hozzákeverem kihűlés után a húshoz, és kisebb gombócokat formázok belőle.
A vöröshagymát apró kockákra vágom, a fokhagymát összezúzom, és kevés olajon megpirítom, majd sózom, borsozom, a gombát rádobom, és készre párolom.
A gombócokat külön serpenyőben a vaj másik felével pirosra sütöm, majd rádobom a gombát, és kevés borral felöntöm. Kissé összefőzöm, rázogatom, majd a keményítőt a tejszínnel kikeverem, és a mártáshoz adom. A petrezselyemzöld maradékával megszórom, és tálalható is az ételünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.