Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját kikeverjük a cukorral, és kanalanként adjuk a vizet hozzá. A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd fakanállal a tojáshoz keverjük. A fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a sárgákhoz keverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és előmelegített, de nem forró sütőben 30 percig sütjük.
Az öntethez 8 dl tejet ízlés szerinti mennyiségű cukorral felforralunk. A 2 dl tejjel elkeverjük a pudingport és a fahéjat, a meleg tejhez öntjük, összeforraljuk, lehúzzuk a tűzről, végül beletesszük a vajat. Langyosan tálaljuk a pikótával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.