Elkészítés: A töltelékhez a tejszínből és habfixálóból verj kemény habot, majd add hozzá a porcukrot, az őrölt mandulát, a mandulakivonatot, végül a mascarponéval keverd össze. Tedd hűtőbe 1-2 órára.
A piskótához keverd habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral egy nagy tálban. Szitáld a lisztet tálba, és alaposan keverd össze a sütőporral. A tojások fehérjéből készíts kemény habot. A tojássárgájára szórd rá a liszt felét, tedd rá a tojásfehérjét, majd a tetejére hintsd rá a maradék lisztet. Majd add hozzá a színezéket, keverd össze.
Öntsd a masszát sütőpapírral kibélelt sütőformába, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd meg. Ha megsült és kihűlt, szaggasd ki szív alakú szaggatóval.
A piskótaszíveket kettesével töltsd meg a mandulás krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.