Elkészítés: A töltelékhez a tejszínből és habfixálóból verj kemény habot, majd add hozzá a porcukrot, az őrölt mandulát, a mandulakivonatot, végül a mascarponéval keverd össze. Tedd hűtőbe 1-2 órára.
A piskótához keverd habosra a tojások sárgáját a cukorral és a vaníliás cukorral egy nagy tálban. Szitáld a lisztet tálba, és alaposan keverd össze a sütőporral. A tojások fehérjéből készíts kemény habot. A tojássárgájára szórd rá a liszt felét, tedd rá a tojásfehérjét, majd a tetejére hintsd rá a maradék lisztet. Majd add hozzá a színezéket, keverd össze.
Öntsd a masszát sütőpapírral kibélelt sütőformába, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd meg. Ha megsült és kihűlt, szaggasd ki szív alakú szaggatóval.
A piskótaszíveket kettesével töltsd meg a mandulás krémmel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.