Elkészítés: A pisztrángot megmossuk és kifilézzük, meglocsoljuk citromlével, majd finoman sózzuk. Az ananászt megtisztítjuk, torzsáját kivágjuk, 1 centis szeletekre vágjuk. A zöldhagymát megtisztítjuk, félbevágjuk.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és a filéket bőrös felükkel lefelé elkezdjük sütni, amíg szép piros lesz, majd megfordítjuk, hagyjuk még 1 percet, majd tányérra szedjük. A visszamaradt zsiradékba dobjuk az ananázt, az újhagymát és a kakukkfüvet, és néhány perc alatt átpirítjuk, borsot őrölünk rá, majd a hallal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.