Elkészítés: A pisztrángot megmossuk és kifilézzük, meglocsoljuk citromlével, majd finoman sózzuk. Az ananászt megtisztítjuk, torzsáját kivágjuk, 1 centis szeletekre vágjuk. A zöldhagymát megtisztítjuk, félbevágjuk.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és a filéket bőrös felükkel lefelé elkezdjük sütni, amíg szép piros lesz, majd megfordítjuk, hagyjuk még 1 percet, majd tányérra szedjük. A visszamaradt zsiradékba dobjuk az ananázt, az újhagymát és a kakukkfüvet, és néhány perc alatt átpirítjuk, borsot őrölünk rá, majd a hallal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.