A pizzás és pesztós csigák ekészítésekor a sütőt előmelegítjük 190 fokra. A leveles tésztát kicsomagoljuk, és még egy kicsit kinyújtjuk, majd megkenjük bőségesen ketchup-pal és megszórjuk oregano-val. Erre kerül a bacon, az angolszalonna, vagy sonka, szalámi.
Egyik felét reszelt trappista sajttal, a másik felét pestos sajttal megszórjuk.
A tésztát hosszában és keresztben is 4-4 egyelő részre vágjuk, és így, egyesével tekerjük fel a csigákat, és még egyszer félbevágjuk.
A csigákat sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, és elhabart tojássárgájával megkenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.