Langyos vízben, cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, az olajat, a sót és 10 dkg reszelt sajtot. Hozzáadjuk a felfutott élesztőt is és összegyúrjuk. Ha ragacsos, pici lisztet adhatunk hozzá. Fél óráig meleg helyen, letakarva kelesztjük. Ha megkelt, kinyújtjuk.
A paradicsomszósz hozzávalóit összekeverjük és a kinyújtott tészta kétharmadára kenjük. A megmaradt sajt egyik felét rászórjuk, a sonkát ráterítjük. Felhengergetjük a szószos felénél kezdve. A rolóból nedves késsel ujjnyi vastagságú csigákat vágunk, sütőpapírral borított tepsibe tesszük őket.
A tetejét megszórjuk a maradék sajttal és 180-200 fokos sütőben 15 perc alatt barnára sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.